Mercator Hybrid+ Vitril gumikesztyű kék L

Original price was: 2190 Ft.Current price is: 1490 Ft.

Elfogyott

Elfogyott

  • Nagyfokú puhaság és rugalmasság jellemzi – ezek a tulajdonságok más vinilkesztyűkben nem találhatók meg!
  • a hybrid+ nem tartalmaz káros ftalátokat, így bőrbarát, és minimálisra csökkenti a bőrirritáció és az allergia kockázatát.
  • hybrid+ felvételkor és levételkor is fokozott kényelmet biztosít.
  • A belső poliuretán bevonat megkönnyíti a kesztyű fel- és levételét – még nedves kézzel is.
  • A kesztyű megfelel az ASTM F 1671 és az EN ISO 374-5 szabványoknak, ez azt jelenti, hogy a hybrid+ gátat képez a vírusokkal, baktériumokkal és gombákkal szemben.

100db/doboz

Elfogyott

Termék információk

Tömeg 607 g
Kiszerelés

100

Gyártó

MERCATOR

Termék kód: 5139

Termék leírás

Néha erős kesztyűre van szüksége. Más esetekben rugalmas kesztyűre van szüksége. Mi lenne, ha nem kellene választanod? Ahelyett, hogy a klasszikus nitril, vinil és latex között választana, most már hibrid kesztyűket is megrendelheti tőlünk.

Mi az a hibrid kesztyű?

A hibrid kesztyű egy olyan típusú kesztyű, amely különféle anyagokat, például nitrilt, vinilt és latexet kombinál. Ez általában többségében egyik anyagból, kisebb százalékban egy másik anyagból áll.

A kesztyűk ilyen módon történő elkészítésével a gyártók képesek biztosítani egy bizonyos anyag legjobb tulajdonságait, miközben csökkentik a hátrányokat. Például a nitril rendkívül tartós, de ez a tartósság kényelmetlenné is teheti a nitril kesztyűt. A gyártók létrehozhatak egy hibrid nitril kesztyűt, hogy a használóik megkapják a kívánt kényelmet és rugalmasságot, ami jobban hasonlít például egy latex kesztyű rugalmasságára.

Miért választana hibrid kesztyűt?

Amikor kesztyűre van szüksége egynél több dolog elvégzéséhez a hibrid kesztyű kiváló jelölt. A hagyományos nitril, vinil vagy latex kesztyűkkel ellentétben a hibrid kesztyűk az összetevők anyagainak számos előnyét biztosítják. Ez egy olyan kesztyűt , amely sokkal funkcionálisabb, kényelmesebb és jobban használható.

Kapcsolódó termékek