Betegalátét, felnőtt alátét

Betegalátét, felnőtt alátét

Az egyszer használatos betegalátét kiegészítő védelmet jelent az ágynemű és a matrac megóvására. A betegalátét nem csak egészségügyi intézményekben nélkülözhetetlen kellék: inkontinencia, sebkezelés, pelenkacsere alkalmával, vagy kisállatok alá helyezve otthon is segítséget nyújt. Jó minőségű eldobható betegalátét használatával egyszerre gondoskodhatunk a higiéniáról és a kényelemről is.

Miben segít az egyszer használatos betegalátét?

Az eldobható betegalátét idősek, gyerekek, vagy váladékozással járó betegségben szenvedők számára is kényelmet és biztonságot nyújt. Megvédi az ágyneműt és a matracot a nedvességtől, kisállatok alá helyezve pedig gondoskodik a lakás tisztaságáról.
Az egyszer használatos betegalátét előnye, hogy egyszerű, gazdaságos és higiénikus megoldást biztosít. A pelenkacsere vagy kötszercsere alkalmával felszívja a nedvességet, a használt alátétet pedig pillanatok alatt kicserélhetjük egy tiszta, kényelmes betegalátétre.
A Seni betegalátét prémium minőségű eldobható betegalátét, ugyanis a beteg biztonságáról és kényelméről is gondoskodik. Kiváló nedvszívó képességének és csúszásgátló anyagának köszönhetően megbízható védelmet nyújt a szivárgás ellen, valamint a kellemetlen szagokat is semlegesíti. A betegalátét fedőrétege pedig különösen puha, légáteresztő és bőrbarát anyagból készült, hogy a hosszas fekvés is a lehető legkomfortosabb legyen. 

Eldobható betegalátét használata

A prémium Seni betegalátét kiválóan használható ágybetétként, az ágynemű és a matrac védelmére, szék, fotel és kerekesszék felületén egyaránt. Kisállatok fekhelyére helyezve is megbízható segítséget kínál. 

Betegalátét méretek

Az egyszer használatos betegalátét a tökéletes kényelem érdekében több méretben is kapható. A legnépszerűbb méretek, amelyekkel az ágytól a kerekesszéken át a kis kedvenc fekhelyéig minden felület tisztaságát megőrizhetjük: 

  • Betegalátét 60 x 90 cm 
  • Betegalátét 60 x 60 cm
  • Betegalátét 40 x 60 cm