Egészségügyi betét, inkontinencia betétek

Egészségügyi betét, inkontinencia betétek

Egészségügyi betét

Rengeteg ember tapasztal élete során inkontinenciát, aminek számos egészségügyi oka lehet. A vizeletszivárgás alaposan megnehezítheti a nappalokat és az éjszakákat, de szerencsére van megoldás a problémára: az egészségügyi betét. Az inkontinencia betét leveszi a terhet a válláról és lehetővé teszi, hogy fesztelenül teljenek a mindennapok!

Inkontinencia kezelése könnyen

Az inkontinencia kezelése egyszerűbb, mint gondolná! Az inkontinencia betét nedvszívó magjának és a testhez tökéletesen illeszkedő formájának köszönhetően segít megelőzni a szivárgást és maximális szárazság érzetet biztosít.
A nedvességet nem, azonban a levegőt átereszti, így gondoskodva a tökéletes szellőzésről. Ennek hatására a bőr szabadon lélegezhet és úgy érezheti, mintha nem is viselne semmit! Kialakításának köszönhetően nem susog, így diszkréten és magabiztosan viselhető.

Női és férfi inkontinencia betét

A női és a férfi inkontinencia betét funkcióját tekintve ugyanaz, hiszen a cél minden esetben az inkontinencia kezelése. A különbség elsősorban a kialakításban keresendő, hiszen az inkontinencia betét nőknek készített változata a női, míg a férfi inkontinencia betét a férfi anatómiára lett tervezve.
A férfi inkontinencia betét is elérhető a csípőt átölelő szárnyak nélküli változatban, ami szabadabb mozgást biztosít. Ezeknek a típusoknak a rögzítéséhez általában netz nadrág szükséges.

Egészségügyi betét méretek

Az inkontinencia betét többféle méretben és változatban is elérhető. Az egészségügyi betét méretek a hosszt, a szélességet és ami a legfontosabb, a vastagságot foglalják magukba. A kínálatunkban található legkisebb méret a Seni inkontinencia betét Slim Micro névre keresztelt terméke, míg a Seni és Tena inkontinencia betét Super, Plus és Extra kivitelei nagyobb mérettel és erősebb nedvszívó képességgel vannak ellátva, a maximális kényelemért.
A Seni inkontinencia betét latex felhasználása nélkül készül, így az allergiás reakciók kialakulásának kockázata minimálisra csökkenthető.