Latex gumikesztyűk, egyszerhasználatos

Latex gumikesztyűk, egyszerhasználatos

Latex kesztyű

Ahogy az összes eldobható gumikesztyű, úgy a latex kesztyű is számos területen alkalmazható. Mivel használat után eldobható, rendkívül higiénikus és praktikus megoldás. Ez az oka annak, hogy az egészségügyben épp olyan jól hasznosul, mint a háztartásban. Az egyszerhasználatos latex gumikesztyű természetes anyagból készül és tökéletesen simul a kézre.

A latex kesztyű sajátosságai

Ez az eldobható gumikesztyű természetes latex gumiból készül. A kesztyű ujjbegy része lehet texturált, ami csúszásmentes fogást biztosít, így az olajos vagy nedves eszközök sem csúsznak ki az ujjak közül.
Egyenletesen felsodort alja lehetővé tesz az egyszerű és gyors felhúzást és univerzális formája miatt jobb és bal kézen is viselhető. Sima felületének köszönhetően tökéletes védelmet nyújt az olyan láthatatlan veszélyekkel szemben, mint a vírusok, baktériumok és gombák, ezért ez a legnépszerűbb orvosi gumikesztyű. A latex eldobható gumikesztyű 100 db-os kiszerelésben kapható.

Miben más a latex gumikesztyű?

A többi eldobható gumikesztyű típussal ellentétben a latex egy természetes, biológiailag lebomló, környezetbarát anyag. Ennek köszönhetően mint egy „második bőrként” simul a kézre, így a legnagyobb precizitást igénylő munkák is zavartalanul elvégezhetők.
Azonban éppen ez a természetes anyag az oka annak is, hogy a latexben található fehérje allergiás reakciót válthat ki, ezért azok számára, akiknek érzékeny a bőre vagy allergiára hajlamosak, a latex kesztyű helyett a vinil vagy a nitril kesztyűt ajánljuk. 

Egyszerhasználatos latex gumikesztyű fajtái

A latex gumikesztyű 100 db-os kiszerelésben, kétféle változatban kapható. A vásárlók púderes és púdermentes opciók közül választhatnak. A púderes gumikesztyű belseje természetes kukoricakeményítővel van behintve, aminek köszönhetően a kesztyűt rendkívül könnyű felhúzni.
A púdermentes változat azoknak ajánlott, akik érzékenyek a púderes gumikesztyű belsejében található porra. Ezeket a kesztyűket a polimerizált belső teszi kényelmes viseletté.