Nitril kesztyűk, egyszerhasználatos

Nitril kesztyűk, egyszerhasználatos

Nitril kesztyű

A nitril kesztyű nagy szakítószilárdságának köszönhetően kiemelkedik az eldobható gumikesztyű típusok közül. Mivel nem tartalmaz természetes latex gumit, azok is bátran használhatják, akiknek a bőre érzékeny a latexre. A nitril gumikesztyű az élet minden területén használható: orvosi vizsgálókban, tetováló szalonokban és a háztartásban is remekül beválik.

A nitriles gumikesztyű jellemzői

A nitriles gumikesztyű latexmentes, nagy szakítószilárdságú anyagból készül. A kesztyű belsejét polimer bevonat fedi, ami megkönnyíti a száraz és nedves kézre való felvételt. Ennek köszönhetően az allergiára hajlamos felhasználóknak ajánlott púdermentes nitril kesztyű használata is egyszerű.
Univerzális formájából adódóan jobb és bal kézen is viselhető, textúrája pedig stabilabb fogást biztosít. Felsodort alja lehetővé teszi, a kesztyű gyors és biztonságos felhúzását.

A nitril gumikesztyű fajtái

Alapvetően az összes nitril gumikesztyű jellemzője, hogy erősek és alkalmasak a hosszú ideig tartó használatra, azonban ennek a típusnak is több fajtája van. A klasszikus változat mellett létezik extra vastag nitril kesztyű is, amely ellenállóságának köszönhetően akár az élelmiszer- vagy az autóiparban is használható.
A nitril gumikesztyű különböző színekben (pl. kék, fekete, zöld, lila, rózsaszín) elérhető. Az egészségügyben főként olyan kék kesztyűket alkalmaznak, mint az Ambulex nitril kesztyű, míg a fekete nitril kesztyű (Mercator) leggyakrabban a tetováló szalonokban és a vendéglátásban látható.

Milyen eldobható gumikesztyű típusok találhatók a kínálatunkban?

A kínálatunkban található vinyl, latex és nitril gumikesztyű típusok használhatók háztartási munkák és gyógyászati eljárások során, kozmetikai szalonokban, tetováló szalonokban, éttermi nagykonyhákon és számos más szakterületen.
A vinil, a latex és a nitril gumikesztyű 100 db-os kiszerelésben, többféle méretben és színben is (pl. kék, fekete, zöld, lila, rózsaszín) elérhető. Allergiásoknak latex és púdermentes nitril kesztyű és vinil kesztyű kínálatunkat ajánljuk.